×

stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă

stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă

Ce bucurii ne poate aduce stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă?

Iarna avem nevoie de cel mai mult timp pentru a ne putea încărca bateriile și a ne continua cu succes toate planurile, proiectele, dar și treburile zilnice. De aceea cei mai mulți dintre noi se gândesc la concediul sau la vacanța de iarnă ca la o gură de oxigen.

stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă

Din acest motiv căutăm, fără doar și poate, cele mai frumoase și mai plăcute zone care să-ți aducă satisfacții și relaxarea mult dorită în același timp. Una peste alta, stațiunea Păltiniș este cunoscută pentru practicarea sporturilor de iarnă și nu numai.

Stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă
Stațiunea Păltiniș în timpul sezonului de iarnă

Și ca într-o poveste ninsorile care cad aici, și se aștern peste munții Cindrel transformă culmile acestora și platourile largi în veritabile pârtii de schi și de săniuș. De altfel această minunată stațiune mai este cunoscută și sub denumirea de Stațiunea Sporturilor Albe.

Și asta pentru că sunt amenajate special pârtii care au un grad de dificultate ridicat pe placul schiorilor cu experiență, dar și pârtii cu un grad mediu de dificultate sau pentru începători. Dar oricare ar fi pârtia pe care vreți să vă dați, condițiile de schi devin excelente începând cu luna decembrie și până în luna aprilie.

În toată această perioadă pârtiile stațiunii Păltiniș sunt accesibile pentru toate acele persoane care iubesc iarna și în special sporturile de iarnă. Un lucru important de notat și de amintit tuturor este acela că pârtia de schi Oncești de 1.150 metri are un grad de dificultate mediu.

În schimb pârtiile care sunt prezente în Resortul Arena Platoș au parte de lungimi variabile (640 m, 600 m, 520 m, 240 m) și sunt accesibile tuturor iubitorilor de schi. Poate că la prima vedere astfel de lucruri nu au o foarte mare importanță, dar pentru cei care își doresc să schieze informațiile de mai sus sunt foarte valoroase și speciale.

În altă ordine de idei fiecare dintre noi își dorește să cunoască în cele din urmă cât mai multe lucruri, informații și date despre locurile în care își vor petrece vacanța și concediul. Iar dacă este loc de distracție și voie bună cu atât mai mult suntem tentați să căutăm locuri speciale precum stațiunea Păltiniș.

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*