×

Atractii în stațiunea Păltiniș pe timpul verii

Statiunea Paltinis - foto din drona

Care sunt atracțiile și activitățile speciale din stațiunea Păltiniș în timpul verii?

Căldura sufocantă din marile orașe ne obligă în timpul verii să căutăm mici oaze de refugii în care să ne bucurăm de răcoarea pădurilor și de aerul veșnic proaspăt al munților.

Cu siguranță în astfel de momente am da orice doar să scăpăm din căldura sufocantă din orașele de beton și să avem parte de puțină relaxare într-o priveliște ce ți-e rar să o vezi în toată splendoarea ei…

Ar putea fi o imagine cu copac, munte, cer şi natură

Așa cum sunt nenumăratele priveliști ale munților, ale văilor și ale pădurilor, care se întind pe tot cuprinsul orizontului până în îndepărtare. Mai mult decât atât nu trebuie uitată nici aroma puternică de conifere care te îmbie ori de câte ori îndrăznești să pășești în lumea codrilor veșnic verde și frumoasă.

Astfel de priveliști îmbietoare, care te vor face să visezi și să te simți în largul tău sunt prezente și în stațiunea Păltiniș. Aici te poți bucura de diferite activități în aer liber și vei avea nenumărate posibilități de recreere.

Printre cele mai cunoscute atracții amintim de Resortul Arena Platoș, de parcul de aventură Arka Park Păltiniș, de regiunile pastorale din Carpați, Schitul „Schimbarea la față” și multe altele.

schit

Resortul Arena Platoș este un imens parc de atracții și vă așteaptă cu sănii de vară, trasee de biciclete, bile de zorbing, o alee cu povești, un parc cu animale, dar și un teren de fotbal cu apă și multe alte jocuri pentru petrecerea timpului liber.

În altă ordine de idei cei care vor să aibă parte de aventură și să-și consume adrenalina se pot îndrepta către Arka Park Păltiniș. În cadrul acestuia vă puteți bucura de cele 12 traseede escaladă în copaci pe diferite culori de dificultateși alte cinci seturi de tiroliene, care te va face să simți cum este să zbori în siguranță.

Pe lângă acestea se adaugă traseele de drumeție și de cicloturism (plimbări cu bicicleta pe trasee sălbatice nelimitate, situate în jurul stațiunii). Toate aceste atracții vă așteaptă în stațiunea Păltiniș, dar și multe alte bucurii.

Indiferent de așteptările pe care le aveți, acestea vor fi cu mult depășite având în vedere că munții Cindrel s-au obișnuit să ne ofere cele mai încântătoareși splendide peisaje de care ne putem bucura în orice moment, indiferent de sezon.

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*